درد انگشتان دست و همراه با سفت شدن و ورم؟

با عرض سلام
مدتیه درد در انگشتان دست چپ همرا با ورم و سفت شدگی دارم که گاهی خوب می شود و گاهی درد می گیرد . اگرسنگینی بلند کنم بد تر میشود.
جدیدا انگشتان دست راستم درد میکند و زانو هایم داغ میشود درد و سوزش دارم. گاهی صبحها پاشنه پاهایم درد می کند حس می کنم ورم کرده
اختلال خواب و گوشهایم سوت ممتد میکشد و سرگیجه دارم . حمله تکرا شونده تپش قلب همراه با رنگ پریدگی دارم و گاهی داخل سرم احساس لرزش می کنم
حدود 20 روز کهیر داشتم همرا سوزش معده که همکنون خوب شدم . ازمایش زیاد انجام دادم می خواستم نظر شما رو بدونم.
7= d3=14 , esr= 57 , c3=202 ,crp
uric acid =5/2 , فاکتور روماتوید منفی و hla-b27 منفی و anti nuclear منفی و wright agglutination منفی و کبد چرب گرید 1 دارم.
تشکر

3 پـاسـخ

بازدید : 376 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران