درمورد تنگی نفس؟

اقای دکتر عرض سلام وخسته نباشید دارم خدمتتون.بنده خانمی 33ساله هستم من چند روزی هست که تنگی نفس دارم خصوصا مواقع خمیازه کشیدن.ناگفته نماند فقط یه کم نفس کشیدن برام سخته وگرنه مشکل دیگه یی مثل سرفه وتب واینها ندارم.وقبلا هم تنگی نفس داشتم ولی نه به این شدت خیلی میترسم امکان داره کرونا گرفته باشم.

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مصرف دارو هم لازم نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 163 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران