۲۱
۹۰
آقــا

فشار خون؟

خسته نباشید ببخشید من فشار خون دارم 21 سالمه وقتی قرص فشار آملوپرس میخورم حالم بد میشه اکوی قلب و ندار هم دادم سالم بود ولی فشارم معمولا بالای 15 هستش چه دارویی مصرف کنم که مثل آملوپرس نباشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام خدمت شما.بحث فشار خون چيزي نيست که کسي براي شما به صورت از راه دور تنظيم کند.داروهاي مورد نياز هر فرد با فرد ويگر متفاوت بوده و عوارض نيز متغير هست.بعد از داروي تجويز شده بايستي يک هفته فشار خون خود را در منزل کنترل و با پزشک خودتون در ميان بگذاريد تا براساس پاسخ بدنتان به درمان داروها تنظيم شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران