۳۳
۷۲
آقــا

پیشنهاد یه پزشک طب کار رجوع به متخصص قلب به دلیل ورم ساق پا؟

سلام حدود سه هفته ی پیش تو یکی از مراکز طب کار جهت آزمایشات رفتم
دکتر کار رابلامانع اعلام کردند
اما پیشنهاد کرد که به علت ورم ساق پا که در ظاهر هم مشخص نیست توصیه کردند که به یه متخصص قلب مراجعه کنم البته خودمم چند وقتیه درد کمی اونم دوره ی وهرچند وقت یکبار به سراغم میاد شبیه حرکت نبض وبایه درد خفیف به نظر جنابعالی اکو لازم هست ؟؟درضمن اضافه کنم که خودمم تمایل دارم یه چکاب قلب کامل بشم خیالم راحت بشه

1 پـاسـخ

بازدید : 236 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران