۴۳
۸۰
خانــم

بی حس سمت چپ بدن و لخته خون در سر؟

با سلام.من در تاریخ 9 تیر هنگام حمام از صابون لوکس استفاده کردم و شب موقع خوابیدن احساس کردم احساس مور مور در پشت بدنم داشتم و در فردای همان روز ( 10 تیر) به طور ناگهانی چشمانم تاریک شد و احساس کردم نور لامپ مهتابی در چشمانم بازتاب می شود فشارم به سرعت بالا رفت ، قفسه سینه ام تنگ شد بعد از چند دقیقه با گذاشتن زیر زبانی فشارم متعادل شد ولی چشمانم هنوز تار بود و تعادل نداشتم و بعد از ناهار قیمه و کشک سفید گرینه خوردم و خوابیدم بعد از خواب سمت چپ بدنم بی حس شده بود و فشارم 16 بود به اوژانس رفتم و آمپول فروزماید 20 و پنتو پرازول 40 تجویز کرد و به خانه برگشتم و هچنان چشمانم حالت میگرن داشت و هر چند لحظه لکه سیاهی جلوی چشمم آمد و بعد از چند روز با مراجعه به دکتر مغز، سی تی اسکن انجام دادم و دکتر با دیدن عکس گفت در سرم لخته خونی ایجاد شده است و با مصرف دارو از بین می رود ( نورتریپلین 10، ب 6، گاباپنتین) بعد از مصرف داروها لکه سیاه از جلوی چشمانم گم شد و همه داروها را مصرف کردم جز ضد میگیرن. الان یک ماه میگذرد هنوز چشمانم تار است ، تعادل ندارم لازم به ذکر است صبح همان روز قرص ویتامین سی خوردم و به علت عدم پریودی قرص آل دی مصرف می کردم( یک هفته) و هنگام مصرف آل دی حالت تهوع داشتم و بعد از یک هفته آل دی را قطع کردم
آیا ممکنه است به بیماری دیگری مبتلا شده باشم چون در 10 سال پیش که شما زاهدان تشریف داشتید به شما مراجعه کردم و برام آزمایش نوشتید و مشخص شد که کورتیزون خونم پایین بوده و برام قرص هیدروکوتیزون 10 میلی تجویز کردید با خوردن یک قرص بدنم خوب شد از شما تقاضا دارم بررسی کنید که آیا مریضی ام به جریان دیگری ربط دارد، لطفاً کمکم کنید.

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران