۳
۱۳
خانــم

مشکل کلیه؟

سلام دکتر جان من دخترم 3 سالشه یه هفته ای میشه تکرر ادرار گرفته بردمش بیمارستان گفت ازمایش ادرار تو ادرارش یه ذره خون بود .که بعدشم بردمش سونو گرافی که الحمد الله سونو گفت کلیه ومثتانه طبیعی مشکلی نداره .دکتر بیمارستان شربت سفالکسین داد هر 6 ساعت الان 5 روزه داره مصرف میکنه اما تکرر ادرارش درمان نشده ‌.خواستم یه امپولی ورشی واسش تجویز کنی تکرر ادرارش قطع شه در ضمن بعضی وقتا کمی سوزش ادرار داره ادرارشم چون زیاد میره دستشویی خیلی حجمش کمه.ممنون دکتر جان

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران