سن: 19 وزن: 57 جنسیت: خانم

علت ایجاد جوش و توده در ناحیه تناسلی بانوان؟

سلام من از دیشب متوجه شدم روی لابیام از داخل یه چیزی شبیه جوش دراومده و نه میترکه نه تکون میخوره خیلی میترسم چیه این دقیقا چیکارش کنم

25 مرداد 1405 - 1:46

33 بازدید

پاسخ پزشکان

2 پاسخ
سهیلا سرلک چیوا

سهیلا سرلک چیوا

کارشناس مامایی زنان زايمان،پرده بکارت.زگيل تناسلي و تبخال تناسلي خانمها و آقايان، HPV.پاپ اسمير. زودانزالي و اختلال نعوظ آقايان.عفونت رحم واژن و ادراري ،هموروئيد.ناباروري.بارداري.خونريزي رحم.کيست و تنبلي تخمدان


سلام نباید فشارش بدهید، احتمالا عفونت زیر پوستی هست اما تا دیده نشود نظر قطعی نمیتوان داد، به مطب مامایی زنان جهت بررسی مراجعه نمایید یا ثبت ویزیت تلفنی نمایید و عکس از ناحیه ارسال نمایید ،موفق باشید.

25 مرداد 1405 - 1:54

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

علت ایجاد جوش و توده در ناحیه تناسلی بانوان

بروز توده یا برجستگی در ناحیه لابیا می‌تواند دلایل متعددی از جمله کیست غدد بارتولن، مسدود شدن غدد چربی یا فولیکولیت (عفونت ریشه مو) داشته باشد. معمولاً این توده‌ها اگر ناشی از کیست باشند، به دلیل تجمع ترشحات ایجاد شده و اگر دچار عفونت نشوند، ممکن است خودبه‌خود بهبود یابند، اما به هیچ عنوان نباید سعی در ترکاندن یا دستکاری آن داشته باشید زیرا این کار می‌تواند باعث گسترش عفونت و درد شدید شود. توصیه می‌شود برای تسکین موقت، از کمپرس گرم استفاده کنید و ناحیه را خشک و تمیز نگه دارید. با این حال، با توجه به اینکه تشخیص قطعی ماهیت توده (مانند احتمال زگیل تناسلی یا آبسه) تنها با معاینه حضوری امکان‌پذیر است، حتماً به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید. برای دریافت مشاوره تخصصی از پزشکان دکتریاب اقدام کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه