حساسیت به تزریقات؟

سلام
راستش من وقتی تزریق انجام میدم حالا هر تزریقی باشه بعدش افت شدید فشار پیدا میکنم و از حال میرم و رنگم زرد و لب هام کبود میشه مثلا واکسن زدم یا امپول
اصلا بحث ترس و اینا نیست چون من قبلا زیاد تزریق انجام دادم ولی الان وقتی انجام میدم اولش احساس سردی توی اون ناحیه دارم بحد این گسترده تر میشه و بعدش قلبم خیلی کند میشه
همراه با تهوع و کمی تنگی نفس و از حال میرم انگار وقتی وارد قلب میشه حس میکنم این اتفاق میوفته و الان هم انتهای دستی که امپول زدم درد میکنه و کمی فشارم پایینه بعد حدود یک روز میخواستم ببینم علتش چیه

1 پـاسـخ

بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران