3/5
آقــا

داروی اشتباه؟

سلام.
برادر من نزدیکه 4سالشه و سرماخوردگی شدید داشت دکتر بردیمش و چند تا شربت و دارو دادند
بعد از یک روز اصلا نمیتونست راه بره و خم کردن زانو شم حتی براش سخت بود و از درد شدیدش حتی نمیتونستیم به پوستش دست بزنیم و جیغ میکشید بازم دکتر بردیم سرم وصل کردن و گفتن اگه تا فردا خوب نشد پیش متخصص ببریدش
فردای اون روز میتونست پاشو زمین بزاره و لنگان لنگان بعد کلی تلاش تونست راه بره البته لنگان لنگان راه میره و براش سخته از چند تا دکتر سوال کردیم گفتن شاید داروی اشتباه بهش دادین الان که داروهاشو بررسی کردم دیدم شربت دیمیترون 4 که مخصوص جراحی و پرتو درمانیو این جور چیزاست و اصلا نباید زیر 4سال استفاده بشه براش تجویز شده نالا یا اشتباه دارو خونه بوده یا دکتر میخواستم از شما بپرسم این دارو عوارض دیگه ای هم میتونه بزاره یا خیر و پاهاش خوب میشن یا نه؟

بازدید : 217 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران