دست به خوکشی زدن یکی از عزیزانم ، بخاطر اختلالت فکری و درگیری های ذهنی خصوصا ک مربوط به گذشته یاوهمون سن نوجوانی میشه که اذیت شده و هنوزم هم آزارش میده ...الان که خودش واقعا دلش میخوادیه زندگیه خوب رو شروع کنه میخواد تلاش کنه همه چیشو کم کم درست کنه اما نیاز به کمک داره من به تنهایی ن نمیتونم ون علم و سواد حل این مشکلو دارم. به لطف خدا من ازطریق سرچ در گوگل تونستم باشما آشنابشم و رزومه کاری شمارو خوندم و به انتخابم مثمم ترشدم که پزشک درستی انتخاب کردم ، درضمن یک بار حظوری ب مطب شما سرزدم برای نوبت گرفتن اما گفتن که متأسفانه تا ماه دیگه اول آذر نمیتونن نوبتی بزارن.. اما بازم من سعی کردم جوری با شما در اطباط باشم و این موضوع رو باشما درمیون بزارم تا حداقل اگر نوبتی کنسل شد این موردو جایگزین کنین یا اینکه لطف کنیدو بمن کمک کنید که چه کار هایی انجام بدم و چجوری بر خوردکنم که بتونم کمکی بهش کرده باشم.؟

من مطمعنم که به لطف خدا وکمک شما حالش میتونه که خوب بشه فقط نمیدونم اینکه تا اول ماه آذر دیر نمیشه عایا؟؟؟؟
احساس میکنم الان که خودش تصمیم گرفته میخواد که حالشو خوب کنه و دنبال راه درستش میگرده بهترین موقعیته ک بتونه باشما هم صحبت بشه و با راهنمایی های خوب شما زندگیو بهتراز اینی که هست ببینه و ادامه بده.
من منتظر نظر خوب شماهستم
خیلی متشکرم از محبت شما که وقت میزارین واین صفحات رو چک میکنین.
متشکر و ممنونم.

بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران