۱۴
۵۶
آقــا

اشکال ادرار؟

سلام اقای دکتر
اقای دکتر من وقتی که میرم دستشویی ادرارم که تموم شد مثلان یکمی از ادرارم میمونه حالت تناسلیم رو که میکشم عقب با دست نه بازور خودم که میکشم ادرارم میاد مثلا 4 بار که میکشم دیگه نمیاد بعد 20ثانیه دو باره همون کارو که انجام میدم ادرارم میاد و وقتیکه چایی یا اب زیاد میخورم حی بیشتر میشه ((((اقای دکتر اصلی کار اینه که میرم دستشویی ادرارم که تموم شد خودمو با دستمال کاغذی خوشک که میکنم بادستم که از ته حالت تناسلین میکشم به بالا یه قطره از ادرام میاد بیروم بار دیگه مه میکشم دوباره یه قطره از ادرارم میاد اقای دکتر من فقد چیزی که میخام ادرام که تموم شد دیگه دستمو که میکشم تا بالای الت تناسلیم ادرارم دیگه نیاد وقتی که هم ادرارم تموم شد خودمو خشک میکنم میام بیرون سر حالت تناسلیم رو که دست میزنم میبینم یه قطره از ادرارم ربیخته دستم کمی خیس میشه ((((((((اقای دکتر من اصلی چیزی که میخام دستشویی که میرم ادرارم که تموم شد دیگه ادرارم نیاد یعنی کیپ کیپ بشم ))))))تغذیه گران

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران