سه ساله مشکل پریوددارم؟

سلام وقتتون بخیر
من سه ساله پریودم نامنظمه یعنی تاخیرداره اصن خودبخود پریود نمیشم چن بار سونو وآزمایش گرفم مشکلی گفتن نداری یک بسته قرص ضدبارداری میدادن دوسه ماه پریودم بهترمیشد دوباره مثل قبل میشدم بعد یکسال چن روز پیش سونو گرفتم ت سونو ن کیستی چیزی فقط نوشته فولیکول های کوچک باحداکثردیامتر 6mm
این سونو هم بعد دوماه ازپریودم گذشته گرفتم
چند باری ازآمپول استفاده کردم ک پریود بشم و خونریزی بسیار کم ولکه ای رخ داده
سونو ب یک ماما نشون دادم از یائسگی صحبت میکردن و پرازاسترس شدم نگرانی وجودمو گرفته بهم قرص ضدبارداری داده تا ازشب چهاردهم شروع کنم اما کدوم پریود دولکه اومده
ضمن اینکه من5ساله قرص افسردگی مصرف میکنم
سه ساله نامزد کرد وشاید بزودیا عروسی کنیم منو نامزد هم رابطه جنسی نداریم باهم
ترو خدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم
من تو این اگه یائسه بشم چی
قبل نامزدیم بااینکه قرص میخوردم استرسات تجربه کردم ولی اینجوری نشدم
الان کلا حس پوچی میکنم
از دکترهای عزیز میخوام بهم کمک کنندراهنماییم کنند
خواهش میکنم یچیزی بگین ک یائسگیه ی خیر
سونو عادیه یا خیر

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم اظهار نظر شما فقط به عهده متخصص زنان است و حتماً بايد به متخصص زنان مراجعه کنيد و در مورد شرح حال تان ممکن است سندروم تخمدان تنبل باشد که با علائمي مثل بي نظمي در پريود اختلال در باروري افزايش موهاي زائد ريزش مو و آکنه ممکن است خود را نشان بدهد تشخيص به وسيله سونوگرافي و آزمايشات هورموني و علائم کلينيکي بيمار است براي بررسي بايد به صورت حضوري مراجعه کنيد ولي اصلا نگران نباشيد همه موارد قابل کنترل است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران