۲۳
۵۰
آقــا

تنگی نفس؟

دکتر سلام
خسته نباشید خدا قوت
دکتر من پنج روزه که موقع نفس کشیدن دم و بازدم را انجام میدم به طور عادی اما موقع نفس عمیق کشیدن نفسم کامل جا نمیوفته و عمیق نمیتونم نفس بکشم و باعث افزایش ضربان قلب میشه و قلبم تیر میکشه وبه دکتر مراجعه کردم اکسیژن خون صد بود از لحاظ بلع غذا و اینا هم مشکل نداشتم بینی هم مشکل نداشت
و گفتن به خاطر اضطراب زیاده پروپنانول10 و یک قطره برا بینی تجویز کردن
حتی از لحاظ نفس کشیدن و ریه هم گفتن مشکلی وجود نداره همه چی نرماله و صدا خس خس نفس کشیدن اینا هم نداره و تو ناحیه ریه ها هم اصلا احساس درد ندارم
گاز معدم هم آقای دکتر زیاده در حدی که نمیتونم به صورت باد گلو خارج کنم و ترش میکنم و به قلبم درد وارد میکنه
البته دکتر من پروژه دفاع هم دارم و اضطرابم به شدت زیاده
دارو هارو مصرف کردم دکتر اما هیچ اثری نداشت هنوز موقع نفس عمیق کشیدن بعداز سه بار مثلا نفسم جا میره و باعث تپش قلبم هم میشه
وقتی بیرونم اصلا تنگی نفس ندارم ولی تو خونه همش تنگی نفس دارم و خیلی به نفس کشیدنم فکر میکنم همش فکر میکنم
دکتر شما چه پیشنهادی میکنین و چه داروی تجویز میکنین؟ ممنون میشم

1 پـاسـخ

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران