کلیه و مثانه؟

من چندیل سال هست یوریتروسل مثانه دارم ادرار به طور کامل تخلیه نمیشه الان چندین ماهه که خیلی شدید شده به طوریکه به طور متوسط ساعتی یکبار دستشویی میرم حتی شبها از خواب بیدار میشم در حالیکه مقدار کمی تخلیه میشه اونم با تاخیر. اگر دستشویی دیر برم سوزش کشاله ی ران و روی ران یا دور ناف و درد د رکمر ایجاد میشه یا درد و سوزش زیر دل. آزمایش و سونو نرمال بوده.شبها کلیه و مثانه رو با روغن سیاه دانه چرب میکنم پیاده روی هم میرم لطفا راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران