۳۹
۸۴
خانــم

خون در مدفوع فقط در زمان پریودی؟

با سلام و تشکر از شما دکتر عزیز ۔ بندہ 39 سالہ ھستم و 3 سال پیش زایمان سزارین داشتم و تقریبا حدود 2 سالی میشہ کہ وقتی پریود میشم مدفوع میکنم خون شفاف میبینم و فقط زمان پریود و ھر ماہ تکرار میشہ بہ چند پزشک چہ آنلاین چہ حضوری مراجعہ کردم اما ھنوز تشخیصی کہ بہ من کمک کنہ دادہ نشد گفتند شاید ھمورویید باشہ دکتر گوارش آزمایش نوشت گفت مشکلی نداری و فقط کمی عفونت در خون دیدہ میشہ دارو خوردم اما افاقہ نکرد دکتر زنان معاینہ کرد و سونو واژینال ھم دادم کیست نداشتم ازمایش خون 125 برای تشخیص اندرومتریوز دادم و ذخیرہ تخمدان کہ مشکلی نداشتم فقط یہ دکتر کہ بہ صورت آنلاین گفت امکان اندرومتریوز ھست بندہ ھیچ علائمی ندارم فقط ھمین مشکل کہ ماھی یک یا دوبار در مدفوع خون شفاف زمان پریود ھست نہ ھیچ وقت دیگہ 5 ماہ میشہ برای بارداری مجدد اقدام کردم ھنوز باردار نشدم و این ماہ دوبارہ رفتم دکتر متخصص زنان و آمپول و قرص برای بارداری نوشتہ کہ استفادہ کردم و ھنوز زمان پریود نرسیدہ کہ بدونم باردارم یا خیر ۔ تو این وضعیت کرونا خستہ شدم از دکتر رفتن و اینکہ ھنوزم نمیدونم مشکلم چیہ اذیت میشم لطفا کمکم کنید و درد منو تشخیص بدید البتہ از وقتی اقدام کردم 2 روز اول لک بینی دارم بعد شدید میشہ در صورتی کہ قبلا فقط 5 یا 6 روز کامل پریودم قطع میشد اما الان با 2 روز لکہ بینی حساب کنم 8 روزہ شدہ نمیدونم چمہ و چرا این مشکلاتو دارم لطفا کمکم کنید خستہ شدم از دکتر رفتن و ھزینہ الکی کردن

1 پـاسـخ

  • سلام
    با شرح حالي که فرمودين مشکل شما آندومتريوز هست.
    بافت هاي آندومتر در روده شما هم وجود دارد که در زمان پريود همزمان با بافت آندومتر رحم به خونريزي ميوفته و حتي ممکنه درد هم داشته باشه . اگر حامله بشين تا پايان حاملگي مشکلي نخواهيد داشت . و بعد از آن درمان براي آندومتريوز شروع کنند .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران