علت بالا بودن میزان WBC و فاكتور های C3 , C4 در ازمایش خون ؟

با سلام
پسرم با 14 سن با علائم چند قطره خون بصورت گاهگاهی در ادرار به متخصص اورولوژی مراجعه نموده که پس از معاینه و تجویز سونوگرافی از کلیه ,کبد و مجاری ادرار مشکل خاصی مشاهده نگردید فقط کبد چرب با گرید 2 وجود داشت اما در ازمایش خون در بخش Hemato عدد مربوط به WBC به میزان 11800و در بخش Immunology مقادیر مربوط به C3 و C4 بتریب 408 و 77 و میزان CH50 هم 90 بود که از رنج نرمال بالاتر بودند و پزشک متخصص به همین دلیل گفتند که باید متخصص کودکان و یا نفرولوژیست ایشان را ویزیت کنند و یک ورق قرص سفکسیم هم تجویز نمودند که پس از مصرف همان قطره خون هم که هراز گاهی دیده میشد فعلا وجود نداره ضمنا" حال عمومی پسرم خوب و هیچ علائم و یا درد خاصی در هیچ ناحیه ای نداره فقط تا حدودی اضافه وزن داره اما نتایج ازمایش خون منو نگران کرده لطفا" راهنمایی بفرمایید آیا نگرانی و یا مشکل خاصی از این بابت وجود داره ممنون میشم . نتایج ازمایش خون رو هم ارسال کردم

1 پـاسـخ

بازدید : 111 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه اطفال و کودکان (نفرولوژي) در تهران