۳۴
۴۳
خانــم

سرم ویتامین سی و ضد آفتاب؟

با سلام و احترام
خانم دکتر جهت معاینه نزد شما آمدم و شما زحمت ار اف را کشیدید یادم رفت از حضورتان سوال کنم که بهترین کرم ضد آفتاب رنگی و بهترین سرم ویتامین سی که خاصیت نرم کنندگی صد چروک و سفت کنندگی پوست و شفاف کنندگی را داشته باشد چه مارکی است
ممنون میشوم پاسخ بنده را بدهید

1 پـاسـخ

  • ظاهرا این سوال به شکل عمومی است ؟؟ برای تهیه ضدافتاب رنگی میتوانید با توجه به میزان چربی یا خشکی پوست و همین طور رنگ مناسب با پوست خود از بین برند های بایودرما و aven و لانسون انتخاب نمایید....اگر از مراجعین به مطب ما بوده اید با موبایل مخصوص مشاوران تماس بگیرید تا کامل طبق پرونده توصیه شود.(مشاوران مطب)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 387 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران