وجود پرولاکتین بالا در جواب آزمایش ؟

سلام خانوم دکتر من 23 ساله هستم میخوام باردار بشم آزمایش قبل بارداری دادم تا بعدا مشکلی پیش نیاد تو جواب آزمایش پرولاکتینم بالا بود درصورتی که پریود من همیشه منظمنه و کم کاری هم ندارم به علاوه ی سال پیش یا بیشتر سونو دادم تخمدان و رحمم مشکلی نداشت از علائم پرولاکتین بالا فقط جوش اونم کم و مو زائد دارم ممکنه جواب آزمایشم کاذب باشه یا حداقل پرولاکتینم مثل الان انقدر بالا نباشه؟! (پرولاکتینم باید حداکثر 530 باشه شده 1000و خرده ای) چیکار باید بکنم؟!
ضمنا روبلا ای اج ام و ای جی جی مم بالا بوده برای اون چیکار میشه کرد؟!
اگر بشه ی راهنمایی بفرمایین

بازدید : 88 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان زايمان و زيبايي در تهران