برجستگی گردن؟

سلام من دختر 2سال و نیم دارم.از بچگی زمانی که گریه میکنه روی گردنش( قسمت چپ تقریبا 5سانت زیر گوش)یک برجستگی بیرون میآید به اندازه یک نخود.
البته در حالت عادی معلوم نیست حتی دست میکشیم هیچ برآمدگی ندارد.
فقط زمان گریه و عصبانی بودنش میزنه بیرون.
اگر ممکنه راهنمایی کنید که چیز مهمیه یا نه و اینکه مربوط به غدد میشه یا ارتوپدی یا دکترهای دیگه؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    بعيد ميدونم که مشکلي داشته باشه .
    شما بهتره که سونوگرافي از اون ناحيه انجام بديد البته توسط سونوگرافيست متبحر ،و براساس جواب سونوگرافي تصميم گرفته بشه که توسط چه رشته ي فوق تخصصي معاينه بشه.
    اگر هم راضي به انجام سونو نيستيد در همون مرحله ي اول توسط فوق تخصص جراحي اطفال ويزيت بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران