۳۵
۵۳
خانــم

تنگی نفس و خشکی دهان؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
من قبلا یه بار ازتون درباره ی تنگی نفس پرسیده بودم گفتیید احتمالا از استرسه. حدود 16روز هست که شروع شده تب و سرفه ندارم . تنگی نفسم اغلب اوقات شبها تشدید میشه و توی روزخیلی کمتره . گاهی عرق سرد میکنم و دهانم کاملا خشک میشه ضمنا دچار بی اشتهایی و به دنبالش ضعف و لرزش شدم . آیا میتونم ازآلپرازولام برای کاهش استرس استفاده کنم چون توی عوارضش نوشته روی سیستم تنفس میتونه اثر بذاره ممنون از وقتی که میذارید

1 پـاسـخ

  • سلام
    بلي مي تونيد شبها نصف بخوريد. در دوزهاي بالا ممکنه روي سيستم تنفسي اثر بذاره. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 263 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران