۲۸
۵۳
خانــم

دیرکرد عادت ماهانه ؟

سلام خسته نباشید
من الان نزدیک به یک ماه هست که از قرصای ارام بخش استفاده میکنم ...
پروپرانول ، کلردیازپوکساید و فلووکسامین ...
الدن مشکلی که پیدا کردم اینه که 10 روز هست پریودم عقب افتاده
تا قبل از مصرف فلووکسامین اینطوری نبودم و کاملااااا سر تایم و دقیقا مرتب بود تایم پریودم ...
الان باید چه کنم ؟؟؟ طبیعیه ؟؟ کنار بزارم قرص رو یا چیکار باید بکنم ؟؟؟
چون پریود نشدنم هم بهمم ریخته هورمونام بهم ریخته و پرخاشگر شدم و نگرانم ...
عذرمیخوام لازم به ذکر هست بگم خدمتتون باکره نیستم ولی یک ساله رابطه ای هم نداشتم
ممنون میشم پاسخگو باشید

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران