سوالازجراح مغزواعصاب دررابطه با حرکات دست وپا بطورطبیعی بعدازجراحی تومورمغزی؟

سلام.دوسال که جراحی تومورخوش خیم درناحیه سرانجام دادم .بعدازجراحی دست وپای سمت چپ م بی حس بودن الان یکم میتوانم حرکتشون بدن ولی اینکه بتونم مانندسابق ازدست وپام استفاده کنم متاسفانه نمبتوانم. نزددکتررفتم گفت خوب میشی وزمان میبره .ولی میترسم که دراین حالت بمونم. لطفا راهنمایی کنیدمن باید برای اینکه خوب خوب بشم بایدچکارکنم؟؟؟؟متشکرم

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران