مدت زمان بهبودی کامل بی حسی پای چپ که در اثر پارگی دیسک کمر بوجود امده چقدر است ؟

با سلام مدت 2 سال پیش در اثر فعالیت ورزشی دچار پارگی دیسک کمر شماره 4 و فتق دیسک شماره 5 شدم و کل پای چپ بی حس شد که به تدریج بی حسی فقط در پاشنه پای چپ باقی ماند و مدت 2 سال است که همچنان ادامه دارد در بعضی مواقع بیشتر می شود مثلا در موقع رانندگی یا ورزش یا عصبانیت برای درمان در 2 سال گذشته به طور مداوم اب درمانی و قرصهای گلوکوزامین و دیازکلدین مصرف کردم و وزنم را از 110 کیلو به 90 کیلو پایین اوردم ولی متاسفانه بی حسی همچنان ادامه دارد درخواستم این بود که ایا راهی برای درمان وجود دارد و ایا امکان اینکه مجدد ورزش رزمی (جودو) را ادامه دهم هست یا نه با تشکر

2 پـاسـخ

بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران