قطع نسولین نومیکس به انسولین رگولار و ام پی اچ؟

با سلام و ادب احتراما ضمن تشکر از راه انداز ی این سایت خواستم خدمت برسم ولی خواستم اول سوال کنم من تا گنون از انسولین قلمی استفاده میکردم و با توجه به کمبود ان و نیاز اینجانب خواستم از حضرتعالی جویا باشم میشه انسولین ام پی اچ و رگولار رو جایگزین قلمی کرد البته حدود 9 سال میشه که از انسولین قلمی استفاده کرده و دیابت من هم نوع 2 هست برای اینکه خدمت برسم باید چه کارهایی انجام دهم یعنی ثبت قند خون و هرچیز که بنظر شما نیازه
با تشکر از حضرتعالی

1 پـاسـخ

  • سلام ، بله مي توان انسولين قلمي را با انسولين رگولار و ان پي اچ جايگزين کرد ، بهتر است آزمايش قند خون ناشتا و قند دوست بعد از غذا و Hgba1c را اندازه بگيريد و يا در صورت داشتن دستگاه گلوکومتر( قند خون ) يک هفته قند ناشتا ، دو ساعت بعد از ناهار و شام را اندازه بگيريد بعد تشريف بياوريد با تشکر

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 165 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران