ورم به اندازه یک تیله و درد در دنبالچه؟

با سلام
چند روزی هستش که قسمت دنبالچه بنده به اندازه یک تیله ورم کرده نه قرمزی داره و نه اینکه چرک بده فقط توی نشستن وقتی که به دنبالچه فشار بیاد درد میکشم ولی توی راه رفتن و یا خابیدن به صورتی که به اون ناحیه فشار نیاد هیچ مشکلی ندارم الان تقریباً سه چهار روزه این درد شروع شده
قبل از این شروع درد یکی دوبار انگار از قسمت به سمت دنبالچه ام این درد جابجا شد دردش مثل این بود که بخاهید جلوی دفع رو بگیرید
شغلم خیاطی هستش و در تمام روز نشسته ام و پیاده روی زیادی ندارم
خیلی تحقیق کردم که ممکنه کیست مویی باشه و یا آبسه اما هیچکدوم از علائم با مشکل من همخوانی ندارن
ممنون میشم پاسخ بدید

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران