۵۷
۷۹
آقــا

مشکلات گوارش؟

باسلام،من بامشکل ورم دهانه معده که حدود10سال قبل شروع شده و طی این سالهاهرازچندگاهی بامراجعه به دکتر داخلی وتجویز پزشک ازپنتوپرازول 40 وسایر داروها استفاده میکردم که حدود6 ماه پیش با وخیم شدل حالم بامراجعه به پزشک متخصص وانجام آندوسکوپی وکلونسکپی تشخیص زخم اثنی عشروهمچنین2 پولیپ کوچک و بزرگ وبرداشتن آنهاتحت درمان با اس امپرازول40ومبورین وکلدینیوم سی که مرتب در حال تکرارنسخه توسط پزشک میباشم،حال مسئله مهم برای من کم کردن وزن هست که از تاریخ عمل همچنان ادامه دارد وباتجویز پزشک سی تی اسکن شکم ولگن هم انجام دادم ولی چیز خاصی نشان نداد،فقط مقداری ورم پروستات که سالهاست مبتلا هستم و همچنین
فشار بروی مهره کمرم،البته 4 ماه پیش مبتلا به ٱمیکرن هم شدم،درضمن بدلیل فشار خون والزومیکس5-160سالهاست که استفاده میکنم ودر آزمایش پارسال بعداز کلونسکپی قندم حدود115بودحال علت لاغرشدنم بنظرشماچیست وهمچنین داروهای معده خودرا تاچه زمان باید ادامه دهم

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي گوارش وکبد در تهران