۱۸
۵۰
خانــم

عمل بینی استخوانی به سبک نیمه فانتزی؟

سلام من بینیم استخوانی هیچ مشکلی ام نداره فقط میخام زیبا تر بشه و با بقیه اجزای صورتم هماهنگ بشه و چه م تغییر کنه و نیمه فانتزی میخام عمل کنم
هزینه ی عمل چقدر؟ بینیم خوب میشه؟
تصویر برداری سه بعدی دارید؟

1 پـاسـخ

  • هزينه عمل شما 21 ميليون هست .تغييراتي که لازم هست انجام بشود در نماي روبرو بيشتر تمرکز بر روي فرم دادن نوک بيني شما بايد باشد و اينکه اعتقادي به اسکن هاي سه بعدي ندارم به دو علت يکي اينکه در اين اسکن ها ضخامت پوست بيمار و بافت نرم که عامل تعيين کننده اي در نتيجه جراحي است لحاظ نميشه و دوم اينکه ما يکسري تغييرات رو لازمه که سر عمل انجام بديم به خاطر شرايط عمل که حتي ممکنه بهتر از اون چيزي که ممکنه در جلسه مشاوره به مريض ميتونيم بگيم که مسلم است که اين تغييرات در مجموع بيشتر به نفع بيمار است.در صورتيکه بقيه نماها از جمله نيمرخ و نماي از پايين ارسال شود مشاوره دقيق تري را دريافت خواهيد کرد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران