هالوکس والگوس؟

باسلام، من خانمی45ساله دچارهالوکس والگوس وعارضه انگشت چکشی شدم پزشکان محل سکونتم تشخیص عمل جراحی درتهران دادند دوتاسوال دارم اول اینکه میشه هردوپاروباهم جراحی کرد واینکه مدت بستری ونقاهت بعداز جراحی چقدره؟ ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير از لحاظ امکان انجام جراحي به صورت دو طرف امکان آن وجود دارد. دوران نقاهت بعد جراحي در موارد دوطرفه دردسر و سختي هاي قابل توجه دارد. در حالي که موارد يک طرفه بازگشت به زندگي طبيعي بسيار سريعتر و محدوديت‌ها کمتر است و توصيه به انجام جراحي هر طرف جداگانه و با فاصله دو تا شش ماه ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران