۶
۱۹
خانــم

به حرف اومدن خواهرم؟

سلام سبتون بخیر خانم دکتر ی خواهر دارم 6 سال و خورده ای سن داره سه ساله بود حرف میزد همه چیز میگفت ولی بعداز چن مدت به کل نتونست حرف بزنه درحد مامان،بابا ،آجی،آب،داداش میگه بردیمش دکتر گفتن مشکلی نداره ،بخاطر اینکه نمیتونه حرف بزنه نذاشتم بره کلاس اول گفتم امسال شاید به حرف اومد الان به نظرشما چ مشکلی داره ؟

1 پـاسـخ

  • با سلام با توجه به سن کودک و شرح وضعيت گفتاري که داديد ميبايست در اسرع وقت توسط متخصص گفتاردرماني مورد ارزيابي قرار بگيرد.درمان يک سن طلايي دارد و هرچه کودک از اين محدوده سني طلايي فاصله بگيرد دستيابي به نتيجه درماني مطلوب سخت تر صورت ميپذيرد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران