درد و ورم مجدد زانو بعد از 6 ماه از گذشتن پاره شدن مینیسک زانو ؟

من 6 ماه پیش هنگام شدن از روی زمین به طور ناگهانی دچار درد زانو شدن و پس از مراجعه به دکتر و عکس گرفتن آقای دکتر فرمودند که مینیسک پا پاره شده است و باید مدتی بدون حرکت باشم تا بهبود پیدا کند. من بعد از 2 ماه بستن زانو و حرکن ندان آن پایم خوب شد و لی دوباره بعد از 6 ماه زانوی من دوباره متورم شده و درد زیادی دارم در این مورد آیا من دوباره باید عکس از زانو بگیرم و به دکتر مراجعه کنم یا خود بخود درمان می شود؟

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زانو در تهران