تورم زیربیضه و درد خفیف ؟

سلام من 55 سال دارم یک ماهی هست احساس درد در شکم و بیضه هایم دارم و به تازگی ورم زیر بیضه دارم به دکتر مراجعه کردم سنو و ازمایش دادم که عادی بود و مشکلی نشان نداد و در کلیه سمت چپ سنگ 7-8م.م در پل تحتانی بود و پروستان به حجم تقریبی 26سی سی بزرگتر از نرمال اندازه گیری شد به نفع bphبود و ازمایش نرمال بود و بنده ترویید پرکار کنترول شده هم دارم ممنون از راهنمایی شما.

بازدید : 149 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران