سر درد و سرگیجه؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید چند سالی هست که سر درد دارم ولی پارسال شدید تر شده که الان با سرگیجه همراهه طوری که موقع خواب چشمامو میبندم انگار دارم میفتم و خونه رو سرم میچرخه چندجا دکتر رفتم سی تی اسکن و آزمایشهای مختلف دادم ولی دکترا اعلام کردند از اعصابه ، میخواستم راهنمایی کنید علت چیه ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • سلام، علل سر گيجه متعدد است. بيماريهاي مغزي، و گوش دروني ميتواند مسبب آن باشد. علل متفاوت ديگري هم ميتواند سبب سرگيجه باشد. معاينه باليني و شرح حال دقيقتر بسيار کمک کننده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 519 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران