۴۳
۶۲.۵
خانــم

تاثیر داروی بر روی واکسن کرونا؟

با سلام خدمت شما جناب دکتر اسماعیل زاده.
من شنبه ی گذشته خدمت شما مراجعه کردم که شما اسپری ناگزونلا (صبح و شب) و قرص رینوفکس 180 رو برای من تجویز کردید.
سه شنبه (واکسن استرزنکا) زده ام. با جستجویی که در اینترنت داشتم، متوجه شدم که ناگزونلا از دسته ی کورتیکو استروئیدها ست و ظاهرا داروهای کورتون دار میزان اثر بخشی واکسن رو میتونن کم کنند. سپاسگزار شما خواهم بود اگر پاسخ بدید که آیا نیازی به قطع کردن دارو هست؟ من قبل و بعد از واکسن زدن اسپری را استفاده کرده ام، اما مصرف قرص را قطع نموده ام. سپاس از شما

بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران