۴
۱۵
آقــا

در مورد کودکی که ممنومنگوسل عمل شده تعادل نداره؟

باسلام خدا قوت بچه چهار سال که سال 97 توسط دکتر حبوباتی در یزد عمل شده برای رو پا ایستادن اصلا تعادل نداره و مچ پاها حس ندارن و نمی تونه راه بره دکتر حبوباتی 23شهریور ام اراگرفتن تشخیص ایشان کیست نخاع بیماری کیاری وازاد نشدن نخاع بعد از عمل انجام شده ودر پایان معرفی آن به دکتر حیدری لطفا نظرتان را اعلام فرمایید دکتر در کدام بیمارستان هست آیا بیمارستان دولتی هم برای عمل می رون و هزینه های عمل را لطفا بیان کنید

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، نورو اندوسکوپي، جراحي تشنج در تهران