علت درد پشت زانو ؟

سلام و عرض ادب
حدود یک ماهی است که در پشت زانوی پای راست در سمت راست احساس درد و گرفتگی شدید دارم و خم کردن زانو غیر ممکن هست یا اگر کمی هم تا کنم همراه با درد شدید و همچنین گرفتگی پشت ساق پا و گاهی اوقات درد در ران نیز پخش می شود . حالا ذوق ذوق شدن و مکش در ساق پا و زانو نیز دارم. تایم طولانی هم که بایستم احساس ضعف و ناتوانی دارم لطفا علت را می فرمایید و اینکه قبل از مراجعه چه کار باید بکنم عکسی لازم هست و آیا استفاده از کمپرس گرم و یا نمک داغ مشکل را حادتر نمی کنه؟ممنوپ از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي (استخوان و مفاصل و ديسک و سياتيک) در تهران