راهنمایی برای جلوگیری از بارداری ؟

سلام .من 4ساله ازدواج کردم .روش جلوگیریم کاندوم بود ولی دچار ترشحات شدید و التهاب شده بودم به خاطر حساسیت الان سه ماهی میشه دیگه استفاده نمیکنم و خیلی خیلی بهتر شدم و رو به بهبودی هستم ولی تو این سه ماه از قرص ضدبارداری یاسمین استفاده میکنم می‌خوام بدونم من تا کی میتونم ازین قرص استفاده کنم تا عوارض جدی برام نداشته باشه ...سابقه ی بیماری هم ندارم .
و اینکه من اگر نخوام دیگه قرص بخورم و از کاندوم هم که نمیتونم استفاده کنم به نظرتون بهترین راه برای جلوگیری چیه ؟

2 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران