۱۶
۵۷
آقــا

کشیدگی عضلات چهارسر ران هنگام بازی؟

سلام من فوتبالیست هستم
عضله چهارسر ران پام کشیده شده رفتم شنا بعدش رفتم فوتبال زدم زیر توپ که درد گرفت و فهمیدم و بهم گفتن که عضله ام کش اومده و هنگام راه رفتن و یا دویدن هیچ دردی نداره ولی هنگامی که به توپ ضربه میزنم و فوتبال بازی میکنم درد تقریبا شدیدی همون چند دقیقه شروع میشه و ورم یا قرمزی یا چیزی نشده از ظاهر فقط بزنم به توپ درد شروع میشه بعد چند دقیقه میوایسه
حالا بعضی ها بهم میگن استراحت کن خوب میشه بعضی ها میگن اب درمانی انجام بده با اب گرم بعضی ها میگن با اب سرد بعضی ها میگن با کش لوپ تمرین کن استراحت نکن که عضلت تنبل بشه باهاش کار کن که خو بشه و بعضی ها میگن اصلا بهش فشار نیار حالا من موندم حرف کیو گوش کنم الان تقریبا یک هفته اس که زیاد بهش فشار نیاوردم لطفا کمکم کنید و راهنمایم کنید که هرچه زودتر خوب بشه
حالا من میخوام بودم با چه روشی اینو درمان کنم ممنون میشم کمکم کنید

بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران