تنگی نفس دارم؟

سلام چندروزه تنگی نفس دارم واحساس درددرقفسه سینه که شبهابیشترمیشه نمیتونم عمیق بکشم اغلب باخمیازه همراه چندروزپیش باسردردشروع شدکه سرد ردم ازبین رفت سرفه وتب ندارم یکمم گلوم میسوزه وتندتندخشک میشه دکتررفتم برام ازیترومایسین وتئوفیلین وایروکاست نوشته البته چندماه قبل سرما خوردم هرباری این تنگی نفس داشتم اماازبین میرفت الان چندروزه مدام تنگی نفس دارم زیادم ازواکتس استفاده میکنم این دوهفته توخونه قرنطینه بودم جایی نرفتم علت چیست

1 پـاسـخ

  • درود بر شما
    اين همه دارو لازم نيست. به نظر من شما بيشتر اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد. شما به خوبي همه نکات بهداشتي را رعايت نموده ايد. تندرست باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 136 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران