۲۸
۵۵
خانــم

با عرض سلام من ۷ روز پیش حدود ۳ بار به مترو و مرکز شهر رفتم و بعد از ۲ روز احساس ناخوشی داشتم درجه تبم از ۳۶/5 به ۳۶/۸ و روز بعد به ۳۷ و سپس ۳۷/۲ تغییر کرد در حال حاضر هم بعد ۵ روز۳۷/۳ هست ایا من مشکوک به کرونا هستم؟

علاوه بر ان احساس سوزش در قفسه سینه دارم و کمی هم سرفه میکنم واحساس نفس تنگی دارم اگر چه که مشکلاتی با علا ئمی شبیه انفولانزا مثل حساسیت سندروم شوگرن بیماری شبه روماتیسم و سینوزیت هم دارم و همیشه تشخیص حساسیت از سرماخوردگی و یا انفولانزا برایم خیلی مشکل است من شدت شخصی وسواسی هستم و از دستکش و ماسک و حتی کلاه استفاده می کنم و مدام هم دستامو با ژل ضد عفونی می کنم اما سیستم ایمنی ضعیفی دارم خیلی مضطربم ایا کرونا گرفتم؟
با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام،
    در اين شرايط هر علايمي از جمله علايم شما مي تونه مشکوک باشه نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد. 48 ساعت ديگه وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد. تماس با ساير اعضاي خانواده کم بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 237 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران