تجاوز و احتمال انتقال عفونت‌های ویروسی و بیماری‌های مقاربتی؟

سلام و تشکر
29 ساله، خانم، مجرد
من مورد تجاوز قرار گرفتم به نحوی که متجاوز از پشت مو و سر من را گرفته و مجبور به رابطه‌ی دهانی‌ام کرد از توضیح دقیق صحنه هنوز واهمه دارم. الان حدود دو هفته است که از ماحرا می‌گذرد دو جوش بزرگ شبیه توده‌ی قابل حرکت زیر پوست صورتم دارم یکی کنار بینی و دیگری روی چانه از طرفی دو روز پیش غده‌ی لنفاوی زیر گردنم ورم کرد و امروز ورمش خوابیده علایم دیگری ندارم. نمیدانم زخمی در دهانم بوده یا نه اما مایع منی را داخل دهانم نریخت و تا آنجا که به یاد دارم پیشاب زیادی نداشت. مجرد هستم و الان از بیماری‌های اچ ای وی، سفلیس و اچ پی وی دهانی میترسم زیر شکمش یعنی حد فاصل آلت تا ناف چیزی شبیه اسکین تگ داشت و فکر کنم اطراف کلاهک آلتش ناهمواری داشت اما مطمئنم زگیل نبود اما در مورد اسکین تگ نمیدونم زگیل بوده یا نه. به مرز دیوانگی رسیدم خواهش میکنم جواب بدید به خاطر مسائل اقتصادی امکان آزمایش ندارم

بازدید : 88 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اورولوژي اطفال و کودکان در تهران