٤٧
٦٥
خانــم

ضعیفی چشم؟

باسلام از موقعی كه دچار پیرچشمی شدم و برای مطالعه دكتر بهم عینك داده احساس میكنم چشمهام دچار تنبلی شده برای دیدن هر چیزی خیلی باید به چشمم فشار وارد كنم كمی هم خود چشمهام درد میگیره یك حالت نا ارامی داره مواد غذایی كه ویتامین آ داره مصرف میكنم ولی اثری نداره آیا برای تقویت عضلات چشم راهی وجود داره؟ صبحها از خواب بلند میشم چشمهام كمی خشكه كه دكتر بهم قطره نداد و گفت با آب چشمهات رو مرطوب كن برای چشم ضعیف و ناآرام چه راه درمانی وجود داره؟

1 پـاسـخ

  • با سلام قطره آرتلاک ادونس تهيه کنين هر موقع احساس خشکي و سوزش داشتين استفاده کنين از کمپرس اب گرم روي چشماتون استفاده کنين سعي کنين از گوشي مبايل خيلي کم استفاده کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 206 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران