کودک من زیاد با خودش حرف میزنه خیلی زیاد تکرار میکنه وقایع روزمره رو؟

سلام خانم دکتر عزیز پسرم 7 سالشه زیاد حرف میزنه خیلی با خودش حرف میزنه و موضوع رو تکرار میکنه مثلا به من میگه این ماشین پلیسه خودش میگه ازش بپرسم چراغش چ رنگیه و چند تا سوال دیگه که جوابم رو میده و برام توضیح میده... و دوباره همونو برام توضیح میده و میگه این ماشین پلیسه بگو چراغاش چ رنگیه و...
تو مهد هم زیاد دعوا میکنه و زیاد تمرکز نمیکنه رو درساش حواسش پرت میشه بیشتر دوست داره بازیگوشی کنه و بچه ها دنبالش کنن مثلا میگه بابای من از مال همتون قویتره حالایکی بگه اینجوری نیست ول نمیکنه تا بگه تو راست میگی.
وقتی دوستاشو میبینه میگه شما با من دوست هستید بازی میکنید؟منو نمیزنید؟
خودشو به زمین میماله خود تحریکی داره بخصوص زمانی که دستشویی داره و میخاد نگه داره وقتی میگم برو دستشویی بخاطر اینکه گوش بدم به حرفاش تا دوباره ماشینشو واسم توضیح نده نمیره با اینکه فشار دستشویی داره واقعا موندم چیکار کنم.؟ آیا مشکلش جاده یا احتیاج به مرور زمان و تجربه کودک داره؟ یا روانشناس؟ یا کار درمانگر؟ آیا اختلال داره یا افسردگی یا بیش فعالی نمیدونم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي (روانشناس کودک - خانواده - زوج درمانگر) در تهران