عوارض آمپول هورمون رشد؟

دخترم متولد سال 86، سالش با قد 140 و وزن 30 کیلو قد پدر 180،قد مادر 155 آزمایش هورمون رشد انجام داده جوابش پایین بوده عکس از مچ دست انجام دادم متناسب با 11 سال بوده جوابش،دکتر فوق تخصص غدد اطفال بردم گفتن باید آمپول هورمون رشد بزنه ب مدت 3سال هر شب میخوام بدونم این انجام بدیم یا نه نگران اینم که عوارض داشته باشه تو مرحله شروع بلوغ

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    قد دختر شما مطمئنا کم هست ولي اگر سن استخواني 11 ساله هست و هنوز بلوغ شدوع نشده،ميتوان صبر کرد و فقط براساس آزمايش هورمون رشد نبايد قضاوت کرد البته اگر فوق غدد کودکان(کودکان) ويزيت کرده باشن مطمئنا همه ي جوانب رو در نظر ميگيرند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 324 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران