۱۷
۶۰
آقــا

وسواس فکری و افسردگی؟

سلام خسته نباشید
من چند روزه اصلا حال روحی خوبی ندارم طوری که مغزم هنگ کرده اصلا نمیدونم به چی باید فکر بکنم همش فکرا عجیب غریب میاد به سرم و افت انرژی و خلق گرفته دارم.مثلا دیشب رفته بودم تو حیاط به آسمون و ستاره ها نگاه میکردم بعد یه دفعه با خودم گفتم این مرده ها کجا رفتن یعنی الان تو آسمونن کجان بعد یه دفعه گفتم ووی پس من الان اینجا چکار میکنم چطور زنده ام و یه ترسی تو وجودم میاد.
بعد با خودم فکر میکنم انگار روزگار مثل قبل نمیگذره خیلیا افسرده شدن و مردن و رفتن انگار ما الکی زنده ایم کم کن باید ما هم بمیریم همش فکرم تو این چیزاس.
مثلا با خودم فکر میکنم میگم امروز چند شنبه هست بعد قشنگ یادم نمیاد بعد با خودم میگم نکنه وسواسم بدتر شده یا حافظه ام ضعیف شده پس چم شده که من درست یادم نمیاد امروز چند شنبه هست.
همش بیخودی ذهنم نگران یه چیزیه انگار فکر‌ میکنم یه اتفاقی قراره بیفته آروم و قرار ندارم دوست دارم قدم بزنم قفسه سینه ام هم بدجوری درد میاد احساس سنگینی و سفتی دارم روش و حس خفگی بهم دست میده و همینطور بازوی چپم هم انگار بی حس شده.
17 سالم هست و قرص سرترالین 100 و کلومیپرامین 25 مصرف میکنم.

8 پـاسـخ

بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران