علت سقط جنین؟

با سلام
من یک پسر 9ساله و یک دختر 2سال و نیمه دارم  در بارداری شکم سوم جنینم سقط شد بدون هیچ علتی .ممکن سقط جنین بخاطر تیرویید کم کار که دارم باشد؟ در بارداری شکم دومم تیرویید بارداری داشتم ممکن در بارداری سوم تیرویید روی سقط جنینم اثر گذاشته؟باتشکر

1 پـاسـخ

  • وقت بخير
    بررسي کامل آزمايشهاي هورموني ، شرح حال ، معاينه باليني، سن جنين در زمان سقط و غيره جهت اظهار نظر صحيح لازم هستند. بيماري کنترل نشده تيروييد ميتواند سقط ايجاد نمايد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 718 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زایمان در تهران