بی هوشی ناگهانی و کمبود ویتامین D؟

سلام خسته نباشین
خانم 27 ساله هستم که 4 سال قبل چندتا پلاک خونی توی ام آر آی مغزم بود که از لحاظ بیماری MS بررسی کردن و گفتن مشکلی نیست و پلاک ها طبیعیه.
یک سال و نیم هم هست که مداوم به بچه ام شیر میدم و از شیرخشک اصلا استفاده نکردم.
چندماهه که کف پام داغ میشه و قسمت ساق پا و زانوم درد میکنه.
از حدود دو هفته قبل چندبار چشام سیاهی رفته و یک دفعه بیهوش شدم؛ البته سه روزه که واسم پیش نیومده.
به درخواست خودم چکاپ کامل دادم و آزمایشگاه گفتن که قند خونت طبیعیه؛ اما ویتامین D کمه و تیروئیدت تقریبا لب مرز هستش و ممکنه پرکار بشه.
میزان قند ناشتا 89، ویتامین د 16.48 و TSH هم 0.41 بوده.
آیا میتونم قرص ویتامین D رو مصرف کنم؟ با چه دوزی؟ و اینکه عوارضی واسه بچه ام نداره؟
و آیا با توجه به جواب آزمایش، نیاز به پیگیری جهت تیروئید هست؟
ممنون از وقتی که میذارین.

1 پـاسـخ

بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران