۵
۱۸
آقــا

انحراف چشم؟

با سلام ببخشید من یه هفته ی پیش پسر 5 ساله ام رو برای انحراف چشمی که در چشم چپش داشت پیش متخصصی بردم و گفتن هیچ تغییری تو این یه سالی که عینک زده نکرده و با همون شماره ادامه بدیم من هم چون فریم شیشه هاش شکسته بود عینک شو عوض کردم .
قبل اینکه دوباره ببرم دکتر انحراف چشمش وقتی عینک شو برمیداشت خیلی بهتر شده بود ولی الان هم میگه چشمام درد میکنه هم وقتی عینک شو برمیداره انحراف چشمش خیلی بیشتر شده من باید چیکار کنم؟ و فقط شماره ی چشم چپش رو 25 صدم کاهش دادن

بازدید : 287 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران