۳۵
۹۳
خانــم

ریزش شدید مو؟

دکتر جان سلام.من الان دوماهی هست که ریزش شدید مو دارم طوری که احساس میکنم کچل شدم

1 پـاسـخ

  • سلام ريزش مو علل بسيار متنوعي داره .با وجود اين هر چند بر اساس توضيحات شما نميتوان دقيقا علت ريزش موي شما رو مشخص کرد اما اکثر ريزش موهاي شديد و کوتاه مدت ناشي از عواملي مانند عفونت هاي ويروس مثل کرونا،اعمال جراحي،زايمان و استرس‌هاي رواني است،براي تعيين دقيق علت ريزش مو بهتر هست شما توسط پزشک متخصص پوست و مو بررسي و معاينه بشويد و در صورت لزوم بررسي هاي آزمايشگاهي به عمل بياد و بر اساس اون در صورت لزوم درمان شويد.ضمن اينکه ذکر اين موضوع مهم است که همه انواع ريزش مو الزاما درمان ندارند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست مو و زيبايي در تهران