۳۰
۱۰۰
آقــا

خاطرات تلخ گذشته مادرم و عوارض فعلی آن خاطرات؟

سلام وقت بخیر
دکتر چراغی هستم از قزوین
خانم دکتر مادر من از کودکی خاطرات بدی داشته و بعد ازدواج هم خانواده پدرم فشارات زیادی بهش آوردن
الان 60 سال داره و تمام فرزندانس ازش دورن و با پدرم زندگی میکنه. افسردگی مزمن داره و چند باره روان پزشک رفته و دارو هارو مرتب مصرف نمیکنه.

الان مسئله اینه که در گذشته زندگی میکنه، هر روز میشینه و به گذشته فکر میکنه و گریه میکنه. هر روز با پدرم دعوا میکنه و اون رو مقصر این جریان میدونه. از همه مهمتر بسیار منفی نگرا شده. هر کی هم هر چیزی میگه بهش بر میخوره و حاظر به رفتن پیش روانشناس نیست.

من خیلی نگران حال مادرم هستم و میخواستم بدونم شما میتونین کمکش کنین که به وًضعیت نرمال برگرده؟

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران