آمبولی رگ های وریدی؟

سلام خانم دکتر، من حدوده دو هفته پیش یه تصادفی کردم که پای راستم از داخل خونریزی کرد وتبدیل به آمبولی شد، از قسمت ران پام شروع شد که رگ های وریدی پام خدون داخلش لخته شد والان دردش رسیده به پشت ساق پام، کامل حس میکنم که گرفتگی رگهای پام بخاطره لخته خون هست،مشکلم اینجاست که نه بیمه هستم نه هزینه درمان در بیمارستان را دارم، میشه ازتون خواهش کنم یه دارویه ارزون بهم معرفی کنید که این مشکلم حل بشه، بخدا تا 20 قدم راه میرم اشکم در میاد،توروخدا کمکم کنید
بخدا کسی را ندارم که حمایتم کنه ببرتم دکتر،الان هم که بیکار شدم دیگه بدتر جیبم خالی شده، التماستون میکنم یه راهی جلوی پام بذارید

1 پـاسـخ

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و داخلي در تهران